Dag 2 – 23 november 2013

ca9d8639-6849-4539-837b-d920b361433d

 

   Tot  kwart voor zes heerlijk geslapen, dus de eerste nacht ben ik goed doorgekomen. Nog even wakker gelegen maar toch maar opgestaan. Even       nog iets voor de site geschreven. Na de geruikelijke ochtend rituelen gaan we ergens een ontbijt zoeken. We hebben vandaag nog niet veel op de       planning staan dus gaan even lekker rond rijden,

  Vanochtend bij Sizzler een ontbijt gescoord, smaakte goed lekker een gebakken eitje met brood en vers fruit gehad. Zoals gezegd nog geen          planning voor vandaag …. tsja wat gaan we dan doen smiley dontknow ………shoppen!!! we zijn naar de premium outlet geweest . Daarna het monument of state   bekeken dit monument is opgebouwd met stenen uit alle staten van Amerika.

De temperatuur voor vandaag was 28c, heerlijk maar wel even wennen. En je verwacht het niet dat je met zulke temperaturen kerstversiering ziet, wel erg apart.