Zoals jullie misschien wel gemerkt hebben werkt het internet niet zo als het moet, of we krijgen geen verbinding of het is ontzettend traag.  We zullen niet elke dag een update kunnen geven. Helaas het is niet anders.

Om 6.00 uur waren we wakker, we zitten nog niet in het juiste ritme, maar dat zal niet lang meer duren. Toch maar opgestaan en na de ochtendrituelen zijn we weggereden. Eerst maar even ontbijten bij Bighorn, het smaakte goed. Buiten was het erg fris, ik schat 14 graden. Met een goed gevulde maag kunnen wij er weer een hele tijd tegen en zijn op pad gegaan. Heel toevallig rijden wij langs de KOA camping met cabins waar wij 10 jaar geleden in een cabin hebben geslapen, leuk om terug te zien. Onze 1e stop is bij Loveland outlet center. Herbert scoort weer een spijkerbroek.

 

Scotts-Bluff-NM-Scottsbluff National Monument is de volgende stop.  Je kunt hier een wandeling maken of met je auto naar boven rijden of met de shuttle je naar boven laten rijden. In verband met ons dagprogramma kiezen wij ervoor om met de auto naar boven te rijden. Een mooi stuk natuur. Leuke route met tunnels en mooie vergezichten. Boven aangekomen gaan we lekker genieten van het verse fruit dat we bij ons hebben. dat smaakt goed. We gaan een kleine wandeling maken. 

 

Dan vervolgen wij onze route richting Chimney Rock, niets bijzonders zoals het woord al aangeeft een schoorsteen. We rijden door naar Alliance in deze plaats kun je carhenge bekijken. leuk gedaan.

Chimney Rock   Carhenge

 

Nu op naar Custer waar wij zullen overnachten, voordat wij er zijn is het al half 8, we checken snel in en gaan op zoek naar eten want dat is er nog bij ingeschoten. we gaan voor een pizza. bij de pizzahut, lekkerrrrrrr hoor.

Rock Crest Lodge & Cabins in Custer

 Rock Crest Lodge Custer

 

 

totalen van de dag
2013 dag 3 aantal gereden km vandaag 678 km
aantal foto’s 84
graden  18c
hotel Rock Crest Lodge & Cabins