Vandaag staat er een reisdag op het programma, nl van Custer naar Cody. We hebben niet zoveel haast. We maken gebruik van het ontbijt. Bij het uitchecken zegt de receptioniste dat wij de kamer voor een zeer laag bedrag gehuurd hebben. Nou dat horen wij graag………haha. Daarom hebben wij deze ook geboekt smiley-blij. We hebben wel gezegd dat het een geweldig verblijf is. Wij hebben er heerlijk geslapen wat een rust zeg………..heerlijk.

We rijden tegen 9.30 uur weg, nadat we eerst getankt hebben en de koelbox weer is gevuld. We rijden vandaag weer door een mooi stuk natuur eerst bosrijk dan weer open vlakte en weer door de bergen ………. schitterend.

 

‘s Avonds hebben we nog even door het centrum (1 straat) van Cody gelopen. Er  is nog een rodeo, maar dat hebben 10 jaar geleden al gezien. Je komt van alles tegen cowboy’s, oude auto’s en motoren……..heeeeeel veel en met de mooiste uitrusting.

motor

 

  

 

totalen van de dag
2013 dag 6 aantal gereden km vandaag 583 km
aantal foto’s 36
graden 25c
hotel Skyline Motor Inn