Als we ‘s morgens opstaan en naar buiten kijken, zien wij een strak blauwe lucht. dat belooft een prachtige dag te worden (we hope so). We maken eerst gebruik van het ontbijt van het hotel. Prima begin van de dag. Tegen 9.00 uur rijden wij weg (het is dan 22c) en verlaten Cody aan de noordkant via Highway 120. Het is een lange rechte weg met graslanden en hier en daar wat heuvels en in de verte de bergen. Bij Red Lodge begint de weg langzaam te stijgen.
De highway 212 wordt Beartooth Highway genoemd. Deze weg was de afgelopen weken nog deels gesloten wegens de sneeuw. Gelukkig voor ons was hij open en wat boffen wij met het weer, want het is prachtig. 
 

Beartooth highway 1

Beartooth hw 3

 

Tegen half 2 komen wij bij de noord oost ingang van Yellowstone aan. We rijden langs de Lamar Valley deze staat bekend dat er veel dieren gespot kunnen worden.  Deze route zullen we nog wel een keer rijden. Vandaag komen wij bizons, elk, squirrel, marmot tegen.

 

 

yellowstone_kaart03_gif

 

totalen van de dag
2013 dag 7 aantal gereden km vandaag 352 km
aantal foto’s 160
graden 22c
hotel Yellowstone Lodge