Het ontbijt was vandaag weer inclusief dus daar hebben wij maar gebruik van gemaakt. Dit keer was er ook vers fruit aanwezig en dat is toch wel erg lekker.  Voor de rest van de dag hadden wij niet echt een planning gemaakt het is tenslotte onze laatste volledige dag in Denver.

We hebben ons met de shuttle van het hotel naar het centrum van Denver laten brengen en hebben daar rondgelopen. In de 16th street staan piano’s klaar en iedereen mag ze bespelen en er zijn ook veel gezellig terrasjes aanwezig. De gratis bus die de 16th street op en neer rijdt. We zien wel erg veel zwervers lopen/zitten In Denver. We hebben ons weer laten ophalen met de shuttle en zijn weer naar het hotel gereden.

 koffiekopje

We hebben zelf de auto gepakt en zijn naar Cherry Creek Mall gereden. Een mooie mall met veel winkels.

Het volgende verslag zal vanuit Nederland komen.

 

totalen van de dag
Piano 16th street Denver aantal gereden km vandaag 25 km
aantal foto’s 11
graden 30c
hotel Quality Inn Denver Centraal