De reis is weer geboekt!! 

We gaan weer ………………  smiley_high5

 

23 december 2011

De voorbereiding kan weer beginnen, de tickets zijn geboekt.  Deze week weer de start gemaakt met de voorbereidingen van een nieuwe reis naar Amerika. Het land blijft een enorme aantrekkingskracht op ons uitoefenen. De reis gaat deze keer naar het oosten, een rondje New York: New York, Cape Cod, Boston, Lake Placid, Toronto, Niagara Falls, New York. We komen door maar liefst 9 staten. Het reisschema moet nog verder uitgewerkt worden. Er wordt nog een auto gehuurd en enkele hotelovernachtingen moeten nog gereserveerd worden. We vliegen vanaf Dusseldorf met Lufthansa. We hebben er zin in! smiley_dance

 

10 februari 2012:

De route is uitgewerkt en de meeste hotels zijn gereserveerd. We moeten voor de 1e overnachting nog een hotel boeken. De auto moet ook nog gehuurd worden. Deze gaan we bij USAreisen.de huren, hier hebben we al eerder een auto gehuurd en dat is ons goed bevallen.

 

Nog  1 nummer 1 nummer 0 nummer dagen!!!!!  …………..We kunnen niet wachten!!!

 

14 maart 2011

Vandaag de auto gereserveerd bij USAreisen.de.  Van Booking.com een mail ontvangen dat een hotel overboekt is en dat wij een ander hotel kunnen uitzoeken. Wel erg vreemd want we hebben dit hotel in januari al gereserveerd, maar niet getreurd er zijn nog voldoende hotels in de omgeving die wel een plekje voor ons hebben.

 

Tenslotte: nog maar    7 nummer7 nummerdagen!!!! wachten  smiley-wink

 

25 maart 2012:

De weersvoorspelling was zo goed dat we zeiden we moeten maar weer naar Scheveningen gaan en zo gezegd zo gedaan………………………..heerlijk was het aan het strand en bij de strandtentjes (uit de wind in de zon) echt een vakantie gevoel. Gewandeld over de boulevard en het deed ons  even terug denken aan New York, nl de beelden van Tom Otternes waren geplaatst.de haring eter

de boulevard lekker zonnen 

 

Nog  6 nummer6 nummer dagen

 

17 mei 2012

De gratis kaartjes voor 9/11 memorial geregeld. Nog enkele kleine wijzigingen in de route aangebracht, maar dat kan ter plekke natuurlijk ook nog gewijzigd worden, je weet nooit wat je nog tegenkomt. Tja………………………..en dan is het aftellen.
Nog       1 nummer  4 nummer dagen.

 

25 mei 2012 

Nu kunnen wij het aftellen, nog een lekker lang (pinkster)weekend voor de boeg en dan nog 2 dagen werken en dan mogen we weer………………….                              NEW YORK  ……..HERE WE COME!!

Over   5 nummerdagen mogen we weer……………….

 

29 mei 2012

Vandaag de puntjes op de i gezet, de laatste wijziging in de route aangebracht. Daar komt dan nog bij dat je ook van hotel moet wisselen dus één hotel annuleren en de andere reserveren. Gelukkig gaat dit allemaal vrij simpel en is dan ook weer naar volle tevredenheid gelukt. Nog één dag werken.

 

Nog   1 nummerdag………………………