We zijn weer thuis…………………..

Vrijdagochtend hebben wij het rustig aangedaan, lekker ontbijten en daarna zijn we naar het dakterras van het hotel gegaan. Hier hebben we nog fijn van de zon kunnen genieten en natuurlijk ook van het mooie uitzicht. De koffers worden opnieuw ingedeeld en qua gewicht mag dat geen probleem zijn want we mogen 23 kilo pp meenemen. Om half 12 checken wij uit en lopen naar het metrostation. We nemen de metro naar het busstation en pakken daar de bus die ons naar het vliegveld Newark brengt. Dit is de eerste keer dat wij het op deze manier hebben gedaan en het is ons prima bevallen.

 

Het vliegtuig is iets later vertrokken nl. om 17.00 uur maar de vliegtijd zou 7.05 uur bedragen dus zouden we op de geplande aankomsttijd  6.05 uur in Dusseldorf landen. De vlucht is prima en snel verlopen, weinig turbulentie.

 

Nadat we de koffers van de band hebben gehaald en bij de auto zijn aangekomen is het inmiddels 7.00 uur geworden. Tegen 8.25 uur zijn we thuis en gaan nog even 2 uur naar bed.

  

Graag tot een volgende keer…………………..wie weet!

 

foto van ons

 

 

       Liefs      Herbert & Karin