Het is zo ver. Om 18.00 uur (klokslag) komt de taxi (Arie & Francien animaatjes-bedankt) voorrijden.  Gelukkig komt de trein nu wel op tijd en er is zelfs een machinist aanwezig ( gisteren ben ik ook met de trein weggeweest en moesten ze op zoek naar een machinist, deze hebben ze wel snel gevonden een kwartier vertraging en wij hardlopen om deze trein te kunnen halen!). De treinreis verloopt voorspoedig. Bij Schiphol aangekomen staat de shuttle bus van NH-Hotels al op ons te wachten. Zo stonden we 10 min. later al in het hotel. Je zult het niet geloven maar hier was ons net een bus vol japanners voor ……. grrrrrrr ….. maar relax dat wij zijn wachten wij geduldig, tenslotte hebben wij vakantie. We checken in en brengen de koffers naar de kamer en gaan dan nog even naar de bar om te proosten op onze vakantie.