Vakantie ....... liever vandaag nog!!!!

De cirkel is rond

Vandaag rijden we van Kamloops  naar Vancouver en dan zijn we weer bij het punt waar de rondreis ook begonnen is, dus is de cirkel rond. We rijden over de Coquihalla Highway (highway 5) en deze weg is bekend van de televisie, nl. van het programma the Highway thru Hell dat via National Geographic Channel wordt uitgezonden. De weg gaat eerst omhoog de bergen in om later met een 18 kilometer lange afdaling naar beneden te moeten. In de winter als het glad is glijden hier regelmatig auto’s en vrachtwagens van de weg en die moeten door een speciaal rescue team weer op de weg gezet worden.

We willen nog naar de Othello tunnels maar op de een of andere manier missen we de afslag of het wordt niet aangegeven op de Highway. Wij hebben het in ieder geval niet gezien.

Het laatste stuk naar Vancouver was nog even file rijden maar goed half 3 komen we bij het hotel aan. We kunnen al inchecken. We droppen de koffers op de kamer en gaan dan nog even shoppen. ‘S avonds lopen we nog even langs het water en nemen plaats op een bankje, het is er zo gezellig druk.

 

Vorige

Van Golden naar Kamloops

Volgende

Vancouver

1 Reactie

  1. Esther

    Nog even genieten in Vancouver. Goede terugreis xxx

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén

Wil je ons volgen?

Ontvang elk nieuw bericht direct in je inbox