Vakantie ....... liever vandaag nog!!!!

Las Vegas

 

Dag 3, 18 juni 2017 Las Vegas en Red Rock Canyon

We hoeven vandaag niet zo heel vroeg op want we gaan naar Red Rock Canyon state park en dat is ongeveer een uur rijden vanaf Las Vegas, onderweg stoppen we nog even om te ontbijten. Als we bij het park aankomen zien we dat de parkenpass hier ook geldig is. Red rock canyon State park is zoals de naam al doet vermoeden een heel mooi “rode-rotsen” park, met veel spectaculaire rotsformaties in alle mogelijke kleuren. De rode kleur is te danken aan het bijzonder hoge ijzergehalte in de rotsen. Het is zo’n mooi park maar wordt door weinig mensen bezocht. Wij zijn wel een paar keer uit de auto gestapt maar we hebben geen wandeling gemaakt, het is erg warm ……

klik op de foto voor een groter formaat

Bij terugkomst in Las Vegas zijn we naar de outlet gegaan, we hebben maar een paar winkels gehad het is echt te warm. In de winkels is het aangenaam maar buiten is het net of er een föhn op je gericht staat. Op de hotelkamer even lekker bijgekomen en ‘s avonds de strip over gelopen en de diverse hotels van binnen bekeken ook omdat het er aangenaam is.

Tot morgen!

 

Vorige

Op weg naar Las Vegas

Volgende

Las Vegas

2 Reacties

  1. Esther

    Net zo iets als de Bryce Canyon?

  2. Nee, is niet te vergelijken Bryce Canyon is veel mooier.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén

Wil je ons volgen?

Ontvang elk nieuw bericht direct in je inbox