In 2017 maken wij een stedentripje naar Rome. Wij hebben geen reisverslag gemaakt.

Van 4 mei 2017 t/m 8 mei 2017 verblijven wij in hotel Hotel Serena, Via Principe Amedeo, 64. We vliegen vanaf Dusseldorf en vertrekken om 18.00 uur en komen aan om 20.00 uur. Vanaf het vliegveld Fiumicino Airport nemen wij de bus tot aan het busstation Termini in Rome, dit ritje duurt ongeveer een uur. Vanaf het busstation Termini lopen wij in ongeveer 10 miniuten naar het hotel. 

Wij kopen een Hop on Hop Off kaart voor 3 dagen, dit kost ons € 32,20 pp. Wij gaan eerst de hele tour maken met de Hop on Hop off zodat wij een beetje een idee hebben waar de opstapplaatsen zijn.

Op maandag vertrekt het vliegtuig 16.35 uur en tegen 18.35 uur te landen in Dusseldorf

Voor deze reis het boekje 100% Rome aangeschaft erg handig en er staan leuke wandelroutes in. Wij hebben heel veel gewandeld en afgewisseld met de Hop on Hop off bus. Het is een geweldig stad, net een openlucht museum. De vele bekende bezienswaardigheden hebben wij bezocht en wij vinden het een hele mooie stad. Wij weten zeker dat wij deze stad nog wel eens zullen bezoeken.

Kijk voor de foto’s onder fotoalbum Rome 2017.