Ook vandaag hebben wij nog de auto gehuurd, wij rijden langs het water richting Puerto de Mogan. Bij Arguineguin gaat het mis de kustweg GC-500 is afgesloten en daarom gaan wij via de snelweg GC-1, de kustweg is natuurlijk veel mooier maar soms wordt je gedwongen om een andere weg te kiezen. Bij Puerto Rico gaan wij van de snelweg af en wandelen door Puerto Rico. Wij bewonderen de mooie hotels die tegen de berg zijn opgebouwd. Inmiddels hebben ze hier ook een mooie boulevard aangelegd.

Wij rijden via de kustweg verder maar dan komt er weer een wegversperring en moeten we weer een stuk over de snelweg rijden. Uiteindelijk komen wij bij Puerto de Mogan aan. wij parkeren de auto en lopen hier even rond met de prachtige smalle straatjes met bloemen, de mooie jachthaven.

Nadat wij hebben rondgelopen zoeken wij de auto weer op en omdat op de heenweg diverse wegversperringen zijn tegengekomen nemen wij nu de snelweg terug naar het hotel. Onderweg gaan wij nog even tanken en een liter benzine kost hier € 0,99, dat is een betere prijs dan in Nederland. Bij het hotel aangekomen pakken wij onze spullen uit de auto en leveren de sleutels bij de receptie van het hotel in. Wij willen nog even op het dakterras liggen maar de wind komt opzetten en dan is het er toch wel fris.

Wij maken ons klaar voor het diner en na het eten lopen wij weer langs de boulevard en dan is de wind alweer gaan liggen, heerlijk om zo langs het water te lopen.