Warning: getimagesize(): Filename cannot be empty in /home/herkarei/public_html/wp-content/plugins/tiled-gallery-carousel-without-jetpack/tiled-gallery.php on line 214

Warning: getimagesize(): Filename cannot be empty in /home/herkarei/public_html/wp-content/plugins/tiled-gallery-carousel-without-jetpack/tiled-gallery.php on line 214

Vanochtend zag het er bewolkt uit, maar na het ontbijt waren de wolken verdwenen en was er weer een strak blauwe lucht. Tot aan de lunch hebben wij heerlijk op het dakterras kunnen liggen. Vanmiddag de bus genomen tot aan Maspalomas daar over de boulevard gewandeld.

‘S avonds nog even naar de Kasbah gelopen, elke avond is hier live muziek en wordt er gedanst. Wij waren nieuwsgierig of een al “iets” ouder echtpaar nog zou dansen…… en ja hoor, ze zijn er. Geweldig hoe zij nog dansen, echt een genot om naar te kijken wat een plezier hebben zij in het dansen. Meneer houdt mevrouw wel goed vast, maar zij komt nog met haar rug dicht bij de grond!!! 

Onderstaand een kort filmpje van het dansen:

918ADB11-2457-4CC9-BDF6-B54D493C357B

Vandaag hebben wij (volgens de app) toch nog 9,2 km gelopen.

Het einde komt alweer in het zicht. Morgen de laatste dag, helaas!