Het plan is om na het ontbijt nog even te zonnen, maar het weer werkt niet mee. Het is vanochtend bewolkt en ook na het ontbijt is het nog bewolkt en ook een koude wind. Wij hebben een ander plan bedacht en zijn op het balkon gaan zitten, Herbert met de iPad en ik met een boek. Daarna de koffers ingepakt. Wij mogen tot 12.00 uur op de kamer blijven. We kopen nog iets lekkers voor in het vliegtuig en kunnen dan nog gebruik maken van de lunch. De bus komt ons tegen 13.40 uur ophalen met nog 2 andere stellen. Bij het vliegveld aangekomen staat er zoals altijd  weer een lange rij bij het inchecken. De securitycheck gaat wel snel. wij gaan nog even lekker buiten zitten en zien het vliegtuig van tui landen. Wij worden met een bus naar het vliegtuig gereden. Wij vertrekken een half uur later dan gepland. Op het scherm staat dat het een afstand is van 3185 km en 4 uur en 15 minuten vliegen. We landen om 22.24 uur op de polderbaan en dan is het nog een heel eind taxiën om bij de gate te komen. Vervolgens moet je heel Schiphol over om bij de bagageband 17 te komen, maar na een lange zit is dat ook wel weer prima. Als de koffers er dan eindelijk zijn en langs de douane komen vraagt de douanier aan ons of de koffers even door de scan mogen, tuurlijk mag dat, hij moet toch ook iets te doen hebben. Het gaat snel en de koffers worden niets eens opengemaakt. Als wij buiten komen staat de bus naar de parkeergarage er nog en kunnen wij mee, dat gaat allemaal vlotjes. Een uur na de landing zitten wij dan toch in de auto op weg naar huis. Wij hebben heerlijk genoten van deze vakantie, een aanrader!