Zaterdag 25 augustus 2018Β Β Β 

In de loop van vrijdagmiddag zijn wij naar Eindhoven vertrokken, om daar de nacht in het Tulip inn hotel door te brengen. Zo beginnen wij al heel relaxed aan onze vakantie. We lopen door de vertrekhal nemen een koffie bij Starbucks en we komen al aardig in de vakantiestemming.

We komen de nacht redelijk door omdat de vluchtijden gewijzigd zijn hebben wij de hele ochtend nog. We maken gebruik van het ontbijt en brengen daarna de auto naar de parkeerplaats waar de auto een week blijft staan. Gelukkig hebben wij een TomTom want de parkeerplaats ligt nog wel een eindje rijden van het vliegveld af. Als we voor de slagboom staan dan moet je op een knop drukken en je naam doorgeven echter wij komen wijΒ voor op de lijst, de dame vindt het erg vervelend voor ons dat Corendon dat niet heeft doorgegeven ze bekijkt onze reservering en laat ons binnen. Wij parkeren de auto en lopen naar het busje dat ons terug zal brengen naar het vliegveld. Hebben jullie geen koffers ? Nee, we hebben vannacht al in het tulip inn hotel overnacht, oh, ze geeft ons nog de tip om een volgende keer met het hoofdkantoor te bellen voor een dagje extra te parkeren!Β 

Als we terug zijn op het vliegveld dan pakken we onze koffers en we checken uit. We droppen de koffers via een self service en gaan door naar de handbagage controle. Dat neemt weer de nodige tijd in beslag want de cameratas wordt eruit gehaald. Na een extra controle is die ook goed gekeurd en mogen we verder. We lopen nog even door de duthy free winkel maar zo duthy free is het niet. We kopen nog wel een flesje cola zero en water voor in het vliegtuig. Ik kom dan nog een collega tegen, haar vlucht is vertraagd. Even later wordt haar naam omgeroepen, ik weet niet of zij vandaag nog vertrokken is naar haar eindbestemming. Na de vakantie maar even vragen.

Dan begint het boarden, als iedereen in het vliegtuig zit krijgen we de melding dat door het slechte weer (πŸ€” waar dan) we nog een half uur moeten wachten en als er nog een gaatje vrij komt dan mogen wij erΒ tussen ……. gelukkig voor ons komt er nog een gaatje vrij en vertrekken wij met een kwartier vertraging.

Wij hebben met z’n tweeΓ«n de beschikking over 3 stoelenΒ dat houdt in dat we lekker de ruimte hebben. Na een goede maar een heule korte vlucht zijn we om 15.35 uur geland en wachten we op de koffers die om 16.18 uur op de band liggen.

We mogen naar de aankomsthal lopen en daar staat een meneer van Corendon ons en nog vele anderen op te wachten. Wij mogen naar bus D43 lopen. Na een rit van ongeveer een half uur komen we bij het hotel aan. We worden geholpen door een Nederlandse dame en krijgen kamer 3001. We worden er met een golfkarretje naar toe gereden. De kamer ziet er netjes uit. We lopen een beetje rond en nemen een drankje. Zoals ookΒ in de vele beschrijvingenΒ staat moet je wel klimmen om bij je kamer te komen maar voor ons was het geen probleem.Β 

We zitten even op het balkon en gaan daarna dineren er is voldoende keus en het smaakt ook lekker. Na het eten even uitbuiken en we lopen naar de baai Cale Gracio. Het is een leuke wandeling met een heel mooi uitzicht.

De terugweg is iets moeilijker maar goed te doen. We nemen nog een (paar) drankjes en klimmen dan naar de kamer, nog even lekker douchen en dan lekker slapen.

Slaap lekker, liefs van ons.