Zondag 26 augustus 2018

Na een goede nachtrust en een heerlijk ontbijt gaan we het park verkennen. Het is goed onderhouden en veel groen (beplanting). We drinken een kop koffie en lopen weer naar onze kamer om vervolgens op het balkon te gaan zitten. Lekker in de schaduw met een heerlijk briesje, het is vandaag een beetje bewolkt maar dat is helemaal niet erg!

We nuttigen de lunch en daarna hebben wij het idee om naar Sant Antoni te lopen maar als we weg willen wandelen blijkt dat er over 5 min de laatste bus vertrekt, voordat de siësta begint daar wachten we dan maar even op. We laten ons door de bus afzetten bij het busstation van Sant Antoni. Vanaf het busstation lopen we naar het water. Eerst lopen we een heel eind over de boulevard daarna lopen wij weer terug. We besluiten om langs de kust terug te lopen naar het hotel en onderweg nemen we plaats op een bankje en genieten we van het uitzicht.

Als we weer verder lopen hebben we de keuze om via de rotsen of via de weg naar het hotel te lopen en wij kiezen voor de weg en komen weer uit op het strandje van Cale Gració en dan nog de steile weg omhoog en we zijn bij het hotel, wel nat van het zweet maar met een goed gevoel😥💪! We nemen eerst lekker wat te drinken voordat we naar de kamer lopen en ons gaan opfrissen voor het avondeten.

Na het avondeten lopen we naar Torro, er wordt gezegd dat je vanaf deze plek een nog mooier uitzicht op de zonsondergang hebt, dat vinden wij ook!

Bij terugkomst gaan we op het terras zitten en nemen we nog koffie met baileys en kijken naar het avondprogramma en ondertussen nemen we nog enkele drankjes. Het avond programma bestond uit een optreden van acrobaten. Knap hoor wat ze allemaal kunnen, respect!