Dinsdag 28 augustus 2018

Na een goed ontbijt zijn we met de bus naar Sant Antoni gereden, een ritje van ongeveer een kwartier voor € 1,65, vanaf hier gaan we met de bus naar Eivissa (Ibiza), dit ritje duurt iets langer en kost € 3,–.  We lopen naar de haven en naar het oude (Dalt Vila) gedeelte van Ibiza stad, nou ja gelopen ……. pfff 😅 klimmen het is erg steil. Maar het was erg mooi en zeker de moeite waard. Leuke kleine straatjes en het kasteel van Ibiza. Mooie uitzichten over het water en de stad zelf.

We reizen op dezelfde manier terug naar het hotel. Voordat we ons gaan opfrissen nuttigen we op het terras een paar drankjes. We klimmen weer naar onze kamer en frissen ons lekker op en lopen dan naar het restaurant. We maken gebruik van het buffet en er is voldoende lekker eten.

Na het eten hebben wij geen zin meer op nog naar een strandje te lopen voor vandaag hebben wij voldoende voetstappen gezet. We zoeken een plekje op het terras en tijdens het nuttigen van de drankjes kijken we met een scheef oog naar het avondprogramma.