Woensdag 29 augustus 2018

Voor vandaag hebben wij een auto gehuurd. Tenslotte willen we ook iets van Ibiza zien. We kregen wel een kaart mee maar hier staan niet alle wegen op en dat is nog niet zo heel erg maar de bewegwijzering is wel dramatisch slecht en vlak voor de afslag. Dat is bij ons in Nederland toch wel heel erg goed geregeld. We nemen nu een andere route dan de bedoeling is en komen al langs een paar mooie baaien, maar het is overal zo druk dat je de auto niet kunt parkeren. Wel tegen een vergoeding van € 5 maar wij willen alleen een paar foto’s  van de baaitjes maken want we willen vandaag het hele eiland rondrijden. Uiteindelijk vinden we wel onze eerste bestemming Punta Arabi hier is de HIPPIE markt. Dit is de oudste en bekendste markt van Ibiza. Tja …. wat moet je ervan zeggen; het is wel leuk om gezien te hebben maar niet echt heel bijzonder.

We stappen weer in de auto en rijden naar Cala d’Hort vanwaar je een mooi uitzicht hebt op Es Vedrá, dit is een rotsachtig eiland aan de zuidwestelijke kust. En zo zien we nog meer van de kust maar overal is het zelfde probleem we kunnen de auto niet (gratis) parkeren.

Tussen de middag hebben wij ergens lekker geluncht. We hebben een mooie dag gehad en bijna het hele eiland rond gereden.

Het moet gezegd worden het is een schitterend eiland!