Vrijdag 31 augustus 2018

De laatste dag op Ibiza breekt aan. We nemen het er nog maar even van thuis moeten we zelf het ontbijt weer klaarmaken. De dag begint bewolkt en we besluiten om nog maar eens naar Sant Antoni te lopen dit keer lopen we langs de kust. Op de boulevard bij Sant Antoni liggen taxi bootjes en met één van deze bootjes varen wij naar de overkant. Vandaar lopen we eindje langs het water, we willen toch niet het hele stuk terug lopen bij de eerste gelegenheid gaan wij met een taxi bootje terug naar de boulevard. Het loopt tegen lunchtijd en de laatste bus voor de siësta vertrekt om 13.30 uur. Met de bus gaan wij terug naar het hotel. Bij aankomst maken wij gebruik van de lunch.

We klimmen weer naar onze kamer en we kleden ons om en gaan nog even bij het zwembad te liggen.

Na het avondeten zoeken wij weer een plekje op het terras en nemen koffie met baileys en diverse drankjes terwijl wij kijken naar de flamencodansers, na elke dans trekken ze een andere jurk aan ….. wat een werk zeg.

Voor de laatste keer klimmen wij naar onze kamer.