Zaterdag 1 september 2018

Om kwart voor zes gaat de wekker af …… zo dat begint weer op werken te lijken. Iets voor half zeven lopen wij met de koffers naar de receptie en checken wij uit, we  kunnen nog gebruik maken van het ontbijt. De bus is mooi op tijd en alle andere reizigers ook zodat de bus op tijd naar het vliegveld kan vertrekken. In een half uur rijden we naar het vliegveld. We mogen naar balie 9/10, gelukkig is de rij nog niet zo heel lang en wij sluiten achteraan.

Als we de koffers hebben afgegeven lopen we gelijk door naar de controle. Gelukkig mogen wij deze keer zonder een extra controle doorlopen, ze zijn zeker blij dat wij weer weggaan.

De terugreis verloopt voorspoedig en we arriveren op tijd in Nederland.

Dan is het nog even spannend of het busje ons weer komt ophalen want ze zijn telefonisch niet te bereiken. We staan net op het punt om met een taxi naar de parkeerplaats te rijden als het busje aan komt rijden. Gelukkig komt het toch nog goed.

De vakantie zit er weer op we hebben een heerlijke week gehad!