De vd valk bus

Dag 1

Na een goede nachtrust en een lekker ontbijt bij vd Valk moeten we nog 10 min. rijden met de bus om bij Schiphol aan te komen. Een heerlijk rustig begin van de vakantie. Gisteren lukte het niet om de tickets uit te printen. We lopen naar de incheckbalie en gelukkig is het niet druk. De koffers worden ingecheckt en we lopen door naar de securitycheck en paspoort controle, dit alles binnen een half uur, en dan kan het wachten beginnen. Het wachten gaat echt heul lang duren want door een technische storing hebben wij een vertraging van 2 uur. Op dit moment is de planning dat het vliegtuig om 16.50 uur gaat vertrekken. Wij wachten met spanning af 🥺🤦‍♀️. En dan krijgen we een nieuwe vertrektijd 15.15 uur 😳 is dat even een meevaller 😁. 

De vliegroute:

Het vliegtuig van United Airline (wij zitten in rij 36 op de stoelen A/B) vertrekt uiteindelijk om 16.15 uur vanaf de gate en dan taxiën wij naar de Zwanenburgbaan. De 10 uur durende vliegreis is weer snel verlopen, een filmpje kijken Bohemian Rhapsody Queen 👍 , mooie uitzichten boven Groenland ….. en gek genoeg is het weer voorbij gevlogen 😁.

Na de standaard douane-handelingen (visum, vingerafdrukken, foto) het lijkt zo makkelijk maar uiteindelijk hebben wij er 2.5 uur!! over gedaan om San Francisco binnen te komen. De koffers waren al van de band gehaald deze gepakt en op naar Avis om de huurauto op te halen. Hier  was het niet druk en ook geen verkoop praatjes we konden uit 3 verschillende merken kiezen en het is een jeep compass 4×4 geworden.

Daarna snel naar het hotel gereden waar wij tegen 21.30 uur aankomen. We hebben in de lobby nog een kop koffie gedronken en toen gingen de kaarsjes zo langzaam uit, tegen 22.30 uur zijn we naar bed gegaan.

Liefs.