Dag 2

de route

De route vandaag:
San Francisco – Golden Gate Vista Point (Battery Spencer en Hawk Hill)– Sanoma Coast State Park – Goat rock state Beach – Salt point state park – Bowling Ball Beach – Greenwood State Beach – Fort Bragg (Glass Beach) 286 km

                                                   klik op de foto voor een grotere formaat

De eerste nacht zijn wij goed doorgekomen, Herbert heeft een half slaaptablet ingenomen en heeft van 22.30 uur tot 3.00 uur en daarna tot aan 7.25 uur geslapen. Bij mij ging het iets minder na 3.00 uur bijna elk uur wakker geweest, maar tussendoor ook wel geslapen.
Bij het hotel zat het ontbijt inbegrepen wij hadden er niet veel van verwacht maar dat viel reuze mee, er was voldoende te eten.

Voordat wij wegrijden is het dan toch alweer half 10, erg laat voor de eerste dag! maar we hebben vakantie en echt geen tijdsdruk, het maakt echt niet uit. De te rijden route stellen we in op de TOMTOM. De eerste stop is na de Golden Gate bridge, maar het is zo mistig dat we besluiten om door te rijden. De volgende stop is in Bodega, Hier staat de Potter School house en St Theres Church dit zijn de filmlocaties van The Birds. Dit is een film van Alfred Hitchcock uit 1963.

We vervolgen onze route langs de kust. Het ene moment rij je in de mist en het volgend moment schijnt de zon. En natuurlijk op de mooie momenten met een stop is het mistig. We maken nog een stop in het plaatsje Elk en aan de overkant van de Elk store is een parkeerplaats. We lopen naar de kust en bekijken Arch Rock

klik op de foto voor een groter formaat

We rijden door naar het hotel in Fort Bragg. Het hotel ligt mooi aan de kust. Ook breekt de zon door en we zitten heerlijk op het terras. We rijden nog even terug naar Glass Beach. De kust is hier echt heel mooi. Op een aantal rotsen liggen nog een paar zeehonden, zo schattig.

We eten ‘s avonds bij Denny’s en het smaakte weer heerlijk. We zitten nog lekker op ons terras en genieten van het uitzicht. 

Liefs.