Amerika 1996 - Florida, kort verslag

Op 5 juli 1996 vertrekken we vanaf Amsterdam naar Miami met Martinair. Het vliegtuig vertrekt om 12.00 uur.

Het programma
– dag 1: Amsterdam – Miami
– dag 2: Miami Beach
– dag 3: Miami – Daytona
– dag 4: Daytona – St. Augustine
– dag 5: St. Augustine – Orlando
– dag 6, 7 en 9: Orlando
– dag 10: Ft. Myers
– dag 11: Ft. Myers – Key West
– dag 12: Key West
– dag 13: Key West – Miami
– dag 14: Miami
– dag 15: Miami – St. Petersburg Beach

De volgende dag kunnen we de huurauto ophalen het is een Ford Taurus. We rijden en lopen nog wat rond in Miami Beach. Dan beginnen we met de rondreis. We gaan naar Nasa, helaas konden wij de lanceerbasis niet zien, omdat de weg was afgezet.
Dit ivm het Olympisch vuur. De Discovery stond er en de Columbia was net teruggekomen…………echt heel veel pech. Op naar Daytona Beach, hier mag je voor $ 5 de gehele dag met je auto op het strand rijden. In St Augustine naar de Alligator Farm geweest, daarna een sightseeing met een trolley tour en door het plaatsje rondgelopen.
In Seaworld met Hermen en Monique afgesproken om samen dit park te bekijken. We hebben een hele leuke gezellige dag gehad. Universal Studio’s en Disney world, dit zijn allemaal hele mooie nette parken. Cypress Gardens Bezocht.
Naar Fort Myers schelpen gezocht, maar niet meegenomen. Door de Everglades met een airboat, dit was een hele leuke ervaring, maar wat een herrie maken die bootjes. Key West gezellig plaatsje. Opnieuw naar Miami en weer naar hetzelfde
hotel, We hebben een hele leuke vakantie gehad met diverse gezinnen en we hebben besloten om met z’n allen uit eten te gaan. Er wordt gereserveerd bij een Italiaans restaurant en deze regelt dat wij worden opgehaald met 2 limousine.

Op 19 juli 1996 vliegen wij van Miami naar Tampa om nog een week in St. Petersburg te verblijven om daarna op 24 juli 1996 van Tampa naar Amsterdam te vliegen.

Geef een reactie