Aruba, Curaçao en Bonaire 1997, kort verslag

Op 12 juli 1997 om 14.30 uur vertrekt het vliegtuig vanaf Amsterdam richting Bonaire, aankomst Bonaire 18.00 uur. Vliegtijd 8.50 uur en de afstand is 6.932 km. We vliegen met het type Boeing 747.
We verblijven in Kralendijk het Captain Don’s Habitat. Herbert heeft speciaal voor deze vakantie een duikbrevet gehaald. Hij begint de eerste dag met snorkelen en alles is zo mooi dat hij te lang in het water blijft, het gevolg is dat zijn benen verbrand zijn. Aan zijn rug had hij wel gedacht, maar helaas niet aan z’n benen. We zijn met een tour mee geweest, zo zijn we bij Akzo nobel zout geweest, de slaven huisjes bekeken, Pink Beach, 1000 steps beach, Goto meer, Boca Onima grotten, Seru Largu (Grote berg).
We hebben een auto gehuurd en zijn naar het National Park Washington Slagbaai gereden.

Dit zijn foto’s die gemaakt zijn van oude foto’s.

 

Curaçao

Op 19 juli 1997 vliegen wij van Bonaire naar Curaçao, hier verblijven wij in hotel Lions Dive in Willemstad. De drijvende Queen Emmabrug gaat wel zo’n dertig keer per dag open om schepen de haven in en uit te kunnen laten varen. De drijvende markt. Ook hier een auto gehuurd en naar het Landhuis Brievengat, de grotten van Hato, Christoffelpark.

Aruba

Op 26 juli 1997 vliegen wij van Curaçao naar Aruba, hier verblijven wij in Palm Beach in het Holiday Inn Aruba Beach Resort.

Op 2 augustus 1997 vliegen wij van Aruba met een tussenlanding op Caracas door naar Amsterdam, waar wij op 3 augustus 1997 zullen landen.

Geef een reactie