New York

Dag 10, 1 juni 2014

Vandaag gaan wij een wandeling maken. We beginnen bij de 57th Street, maar als we hier aankomen is de fifth avenue afgesloten en nog meer wegen zijn niet te bereiken. Het blijkt om een parade te gaan. helaas moeten wij hierdoor ook een gedeelte van de wandeling wijzigen.

We komen langs Rockerfeller Center en wij besluiten (omdat het zulk mooi weer is) om eerst de Top of the Rock op te gaan. Bij de kassa is het niet druk, eigenlijk kunnen we zo doorlopen, er is even oponthoud bij de security en natuurlijk willen ze iedereen op de foto hebben en in allerlei standje, maar wie ons kent weet dat wij dit niet gaan doen en wij lopen er dan ook langs! Bij de lift kunnen we ook direct instappen en dan gaat de lift naar de 67e etage. Wat een uitzicht!!

Als we weer beneden zijn lopen we nog even rond en drinken koffie bij Starbucks. Daarna pakken we onze wandelroute weer op. We komen ook langs de Magnolie Bakery, ik wist niet dat er ook nog een winkel in deze buurt zit, ook deze bekijken wij van binnen. Deze is ruimer opgezet dan de originel winkel. we vervolgen onze wandeling. We lopen tot aan de 32th street en besluiten om de wandeling niet verder te volgen. Het is zondag vandaag en het is altijd leuk om in het weekend naar Central Park te gaan.

We nemen de metro naar columbus circle en lopen dan Central Park in. Wat een activiteiten vinden er plaats. Wij lopen door het Central Park richting the Mall, the Bow bridge. We nemen af en toe plaats op een bankje om te genieten van de omgeving. We kijken bij een basebal wedstrijd en het gaat er fanatiek aan toe. Veel gezinnen picknicken in het park.

Geef een reactie