Van Golden naar Kamloops

Dag 11, 20 juni 2016

Vandaag gaan wij weer lopend naar het ontbijt, het is weer inclusief. Rond 9.00 uur hebben wij alles weer in de auto gepakt en gaan we rijden. We komen vandaag niet zo heel veel bezienswaardigheden tegen. We rijden over de Highway 1 (Trans Canada Highway) door Glacier National Park tot aan Hemlock Grove Boardwalk. We lopen heerlijk door het bos en het zit vlak naast de snelweg, maar oh wat is het rustig hier. We rijden een klein stukje verder en daar zit de Giant Cedars Boardwalk. Ook hier maken we een wandeling. De wandelroute is heel mooi aangelegd (een pad gemaakt van hout) en goed onderhouden.

Op naar onze volgende stop Crazy Creek Waterfalls, ja …. alweer een waterval! Deze is gelegen aan de Highway 1 (Trans Canada Highway). Om bij de de Suspension Bridge (hangbrug) te komen moeten we wel veel treden omhoog, op de trap zijn ze diverse uitkijkpunten gemaakt, vanwaar je zicht hebt op de waterval. Ook deze route is mooi aangelegd en zeer goed onderhouden.

We rijden verder op de Highway 1 met vele mooie vergezichten op de bergen, dan weer helemaal begroeide bergen en dan weer hele ruige bergen. Kortom een mooie route maar weinig stops om mooie foto’s te maken, meestal stonden er hoge bomen voor. 

Het was vandaag een prachtige dag met ongeveer 25 graden!!!

Liefs.

Geef een reactie