Van Rocksprings naar Glenwood

Dag 12, 14 juni 2013

Hierbij een nieuwe poging.Gisteren tot 3 keer toe geprobeerd om een verslag op de site te krijgen, maar helaas is het niet gelukt. Telkens had ik de tekst net klaar en was de verbinding met het internet weer verbroken

Wat gaat de tijd toch snel. We rijden bijna weer richting Denver en dat betekent dat onze vakantie bijna ten einde is. Hetzij zo. Het ontbijt zat bij de kamerprijs inbegrepen dus daar maken we dan ook dankbaar gebruik van. Het heeft ons goed gesmaakt.

Vandaag rijden we van Rock Springs via Rifle Falls State Park naar Glenwood Springs. Als we bijna bij het Rifle Falls SP aankomen zien we dat het er brand of dit ook consequenties heeft voor ons bezoek aan dit park weten wij op dat moment nog niet. Totdat we bij de ingang van het park komen en de ranger ons adviseert om het park niet in te gaan. Ze kunnen nog niet beoordelen of er geëvacueerd moet worden. We nemen geen risico en we gaan het park niet bezoeken.

Dit hebben we o.a. gemist:

En dat komt door:

Rifle Falls SP Bosbrand

Zodoende waren wij deze middag ook vroeg bij het door ons geboekte motel aanwezig. Er was een buiten en binnen zwembad aanwezig maar het was lekker weer dus wij hebben bij het buiten zwembad gelegen. Dit was prima te doen en ook wel even lekker.

We zagen veel antilopen langs de kant van de weg, eerst dachten we dat herten zagen maar op een gegeven moment vonden we toch wel dat ze er anders uitzagen, nl.:

We zagen veel antilopen langs de kant van de weg, eerst dachten we dat herten zagen maar op een gegeven moment vonden we toch wel dat ze er anders uitzagen, nl.:

totalen van de dag

aantal gereden km

583
aantal foto’s 32
graden C31c
overnachting

Cedar Lodge Motel

Geef een reactie