If You're Going To San Francisco

Dag 12, 27 juni 2017

Op naar San Francisco, maar eerst nog de 17 mile drive bekijken, dit is schitterende route door de Pacific Grove en langs Pebble Beach op het Californische schiereiland Monterey. Een groot deel van de route gaat langs de Pacifische kustlijn en andere delen gaan langs de golfbanen en prachtige huizen. Je moet $ 10,25 betalen om de route te mogen rijden, maar het is het geld zeker waard. Je hebt 21 stops met o.a. Bird Rock, The Lone Cypress, bij de meeste stops hebben wij genoten van het uitzicht. We vertrokken vanochtend met veel bewolking en ronde de 14 graden iets wat wij de afgelopen dagen niet hebben meegemaakt maar gelukkig klaarde het in de loop van de dag weer op.

In Gilroy zijn we nog even naar de outlet geweest maar deze vonden wij niet zo mooi, het bestaat uit verschillende delen en het is onoverzichtelijk veel te groot, niet gezellig of je moet bewust naar een winkel gaan dan is het geen probleem maar echt leuk rondlopen ….. nee, dat niet!

Daarna doorgereden naar SAN FRANCISCO, (op de autobaan zagen wij onze auto in een vrachtwagen)

Eerst na het hotel, ingecheckt onze koffers naar de kamer gebracht en toen lopend naar Fishermans wharf. We zien een mevrouw met eten dat ze net gekocht heeft weglopen maar de meeuwen zien het ook en hebben ook wel zin in een maaltijd en vliegen op haar af, maar mevrouw draait zich om en redt het eten nog net op tijd, 😂hahaha …. best grappig om te zien. Bij pier 39 zijn bijna geen zeeleeuwen meer er lag nog een vlonder vol maar we zijn er ook wel eens geweest dat alle vlonders vol lagen met zeeleeuwen. We vonden het ook al zo rustig maar nu weten we waarom.

We zijn bij Hyde omhoog gelopen tot aan lombard street en dat was me toch steil 😅 Pffff.

We hebben vandaag 20.216 stappen gezet, in totaal is dat 11,7 km, dat wordt de komende dagen dan alleen nog maar meer hier in San Francisco

Moe maar voldaan komen wij in onze hotelkamer aan we nemen nog een 🍻🍸drankje maken het verslag en dan is het weer welletjes voor vandaag!

Liefs van ons.

Geef een reactie