van Glenwood Spring naar Colorado Springs

Dag 13, 15 juni 2013

Het ontbijt was bij de overnachting inbegrepen, dus daar hebben wij maar gebruik van gemaakt. Altijd wel prettig dat je een boterham binnen hebt voordat je op pad gaat.

De route voor vandaag is van Glenwood Springs, Brickenridge, Florissant fossil Beds NM en we eindigen in Colorado Springs.

Breckenridge lijkt ons een leuk plaatsje (zeker in de winter) het is er gezellig druk. We rijden door naar Florissant Fossil Beds NM. Hier is een museum met insecten etc. en je kunt er mooie wandelingen maken, tijdens de wandelingen zie je o.a. versteende boomstammen. Het ligt er erg mooi. Toevallig was er vandaag een opendag in verband met de opening van het vernieuwde visitor center en tentoonstelling. Waarschijnlijk was het daarom extra druk.

Dan rijden we door naar het hotel in Colorado Springs. We willen dan alvast een activiteit dat morgen op het programma staat afwerken maar het ziet zo donker in de lucht en het zou jammer zijn als het gaat regenen. We besluiten om dit niet te gaan doen en dat is maar goed ook er komt een behoorlijke regenbui. Voor de branden die in Colorado Springs woeden komt dit dus prima uit. In het hotel zijn mensen aanwezig die vanwege de branden zijn geëvacueerd. Wij besluiten om te gaan shoppen…….. ook niet verkeerd .

totalen van de dag

aantal gereden km

464
aantal foto’s 54
graden C24c
overnachting

Microtel Inn & Suites by Wyndham

Geef een reactie