New York

Dag 13, 4 juni 2014

Als wij vanochtend naar buiten kijken is het helemaal bewolkt maar na het ontbijt zien we toch weer blauwe lucht al blijven er wel wolken hangen. Vandaag gaan wij naar de dierentuin Bronx Zoo. Als we met de metro onderweg zijn blijkt dat er op een ander station een passagier medische hulp nodig heeft en wij daar niet kunnen komen, deze metro gaat weer terug…….eerst 2 stations terug dan blijkt dat alles achter de rug is mogen wij alsnog weer verder reizen. Al met al kost dit erg veel tijd en is ineens de ochtend alweer bijna voorbij… en de tijd gaat al zo snel!

Bij de ingang van de dierentuin blijkt dat de toegang op woensdag vrij is. Je kunt ook $ 14,95 betalen en dan kun je in een aantal attracties waaronder: Wild Asia Monorail, Dinosaur safari, 4-D theater, Jungle world en nog 3 andere attracties, dit hebben wij gedaan. We maken gebruik van een aantal attracties, maar het park is zo groot dat wij niet alles hebben gezien. Het park ligt er erg mooi, heel natuurlijk.

Tegen 16.00 uur laten wij het erbij en gaan we met de metro terug naar Manhattan. We gaan naar Bryant Park, daar zijn we deze vakantie nog niet geweest en het is een leuk parkje om even te genieten van een beker koffie en de omgeving. Maar als wij eraan komen is het heel erg druk in het park er is een activiteit. De New York Rangers (ijshockey) spelen vanavond de finale van de playoffs. Wij bekijken het allemaal en besluiten om niet te blijven kijken.

We lopen nog even op Times Square rond en besluiten dan om te gaan eten bij Olive Garden, deze zijn we al zo vaak tegengekomen in Amerika maar we hebben er nog nooit een bezocht. Het eten smaakte voortreffelijk dus zij hebben er weer een klant bij!

Geef een reactie