11 juni 2019: South Lake Tahoe - San Francisco

11 juni 2019: South Lake Tahoe - San Francisco

Vandaag start alweer de laatste dagrit van deze vakantie. Ik heb ergens gelezen dat Highway 88 een goed alternatief is voor de tioga pass (als deze nog gesloten is). Wij gaan bekijken of dat zo is….

Tegen half 10 verlaten wij South Lake Tahoe en rijden wij via de Highway 89, door een prachtige omgeving naar de Carson Pass (Hwy 88). We komen langs Red Lake, Caples Lake (het grootste gedeelte van dit meer is nog bevroren). De bergtoppen zijn nog van sneeuw voorzien en soms ligt de sneeuw nog naast de weg. Echt het moet gezegd worden wat een schitterende route! Wij hebben er geen seconde spijt van gehad om deze weg te rijden. We verlaten nu het sneeuwgebied en blijven nog een paar nachten in San Francisco.

We maken een tussenstop bij de premium Outlets San Francisco in Livermore, wat een oppervlakte aan winkels en alles lekker buiten het is hier vandaag 40 graden en dat hebben wij nog niet gehad tijdens deze vakantie. We beginnen eerst met een bak koffie en lopen daarna rond althans dat is de bedoeling maar we zien nog niet eens de helft ….. het is zoooo groot. Na twee uur te hebben rondgelopen rijden wij weer verder op weg naar San Francisco en hoe toepasselijk is het als we op de Bay Bridge rijden via de radio het liedje van Scott McKenzie If you’re going to San Francisco …. horen. We moeten $ 7 tol betalen om over de Bay bridge San Francisco binnen te rijden.

‘s Avonds lopen we over de gezellige Chestnut Street met leuke bars en restaurants, sommige restaurants hebben een rij met wachtende mensen voor de deur staan. In 2017 verbleven wij in het hotel How Collow Inn dat ligt schuin tegen over dit hotel dus we kennen de buurt hier nog wel.

Liefs van ons

Geef een reactie