Laatste dag Vancouver

Dag 13, 22 juni 2016

Als we wakker worden horen wij dat het regent en besluiten om het rustig aan te doen het ziet er namelijk niet naar uit dat het binnenkort droog wordt. Na het ontbijt gaan we dan toch maar met de auto rijden, maar als we de bergen helemaal niet zien besluiten we toch om maar weer een dagkaart voor het openbaar vervoer te kopen. We parkeren de auto weer bij het hotel en na het kopen van de dagkaart nemen we buslijn 6 richting downtown, inmiddels is het toch droog geworden en we gaan bij Granville street uit de bus en lopen de straat af tot aan waterstreet. Als we bij steamclock aankomen heeft de klok zijn stoom alweer afgeblazen en zijn wij dus te laat, maar dan wachten we gewoon even een kwartier. Dan blijkt dat de klok op het hele uur toch meer stoom afblaast dan elk kwartier, jammer want we wilden een filmpje maken.

We gaan dan nog maar eens keer met de skytrain en komen ook langs de shoppingmall hier gaan we toch nog maar even rondlopen maar we kopen niets. Het blijf toch nog droog terwijl de weersvoorspelling anders was en we nemen de skytrain en daarna de bus terug naar het hotel. Het is heerlijk weer en we wandelen nog even langs de kust (Englisch Bay) daarna nemen we plaats op een van de bankjes en genieten van de mensen om ons heen, de zon en het water …….. HEERLIJK!!

Toch is het nog een heerlijke dag geworden dat hadden we vanochtend niet durven dromen want daar zag het echt niet naar uit. Morgen alweer de laatste dag, we vliegen pas laat terug en we hebben nog wel even tijd om iets te gaan doen, maar wat dat weten we nu nog niet eerst het weer morgen maar eens afwachten.

Liefs van ons

Geef een reactie