En zo ......... ben je weer thuis

Dag 14/15, 5 juni 2015

We worden gelukkig weer wakker en weten dat wij nog een lange dag te gaan hebben. We kunnen het rustig aan doen en mogen tot 12.00 uur op onze kamer blijven. We lopen naar beneden en bij het hotel zit een restaurant waar je prima kunt ontbijten. We nemen een en die smaakt weer heerlijk! Het is weer een mooie dag en na het eten lopen wij nog even langs de boulevard, heerlijk is dat toch. Het is tijd om te gaan, we checken uit en pakken de bagage weer in de auto en rijden naar het vliegveld. Daar leveren wij de auto weer in. Zoals al eerder vermeld kregen wij de auto met 14 km op de teller en bij het inleveren stond er 1950 km op de teller. Het was echt druk met het terugbrengen van de rental cars, Een man in een kostuum maakte nog wel even een praatje met ons en vroeg hoe wij de auto vonden want wij waren de eerste huurders, zei hij. Wij vonden het een prima auto. We lopen met de bagage naar de incheckbalie, en hier staat me toch al een rij smiley_rolleyes. We doen er een uur over om de koffers in te checken en door de security check te gaan.

We hebben mooie plaatsen in het vliegtuig, we zitten op rij 44, dit is de eerste rij van 2 na de rijen van 3 stoelen, dus meer beenruimte.

De vlucht van 9.20 uur valt reuze mee. Je stelt je er ook op in dat je een lange zit hebt. Herbert maakt gebruik van het scherm dat in de rugleuning van je voorganger is gebouwd en kijkt naar filmpjes die zijn opgenomen met een verborgen camera, af en toe hoor ik hem lachen en daarna probeert hij te slapen. Ik maak gebruik van de ipad door het boek van Nikki French – Denken aan vrijdag te lezen. Als we boven Groenland vliegen is het weer helemaal bewolkt …. grrr.

Als wij zijn geland op de Polderbaan is het 10.47 uur, dan moeten we nog naar gate G9 taxiën. Ze doen 2 deuren open we lopen langs de vernieuwde verdieping die op de g pier is geplaatst zodat de vertrekkende en aankomende passagiers niet door elkaar lopen. Met een Europees paspoort kun je ook via de zelf incheck poortjes langs de douane. Maar dan is het nog wachten op de koffers, we zijn weer een van de laatsten . Als wij dan eindelijk weer herenigd worden met onze koffers lopen we naar de hal en daar staan Jos en Arie ons op te wachten. Omdat de treinen weer eens niet rijden in verband met geplande werkzaamheden heeft Herbert voordat wij met vakantie gingen Jos ( animaatjes-bedanktJos, bedankt) gevraagd of hij ons wilde ophalen.

Wij hebben nog een aandenken meegenomen

Allemaal bedankt en wie weet tot een volgende keer!!

Liefs,
Herbert & Karin.

Geef een reactie