Colorado Springs

Dag 15, 17 juni 2013

Na alle ochtendrituelen vandaag opnieuw naar Garden of the Gods gereden. Nog even een foto maken bij de ingang van het park met de naam van het park. Maar daar staan enkele personen en van een ieder moet een foto gemaakt worden en dan nog een groepsfoto. ……,nou dat duurt te lang we rijden maar door.

Wij gaan op zoek naar de trail die ons bij de Siamese Twins brengt. De trail is slecht aangegeven en het duurt dan ook even voordat wij die gevonden hebben. Het is een leuke trail. Vanaf de Twins heb je een mooi uitzicht op de Pikes Peak en je kunt deze berg zelfs door de Siamese Twins fotograferen.

We hebben nog een aantal foto’s gemaakt en zijn toen doorgereden naar Air Forse Academy Chapel. Dit is een heel apart gebouw op het terrein van de opleiding voor de Amerikaanse luchtmacht. Je kunt zo dit terrein oprijden zonder controle wij waren erg verbaasd hierover, maar goed wij zijn toch niets van plan dan alleen de chapel te bezichtingen. Het gebouw bestaat uit 17 spitse punten. In het gebouw zijn meerdere gebedsruimtes ingericht, de grootse ruimte is voor de protestanten en beneden zijn er ruimtes voor Katholieken, Joden en Boeddhisten. De buitenzijde was al mooi om te zien, maar binnen bij de protestantse ruimte maakte de glas in lood en het orgel veel indruk op ons.

Daarna zijn we doorgereden naar Castle Rock Outletcenter.

totalen van de dag

aantal gereden km

164
aantal foto’s 72
graden C30c
overnachting

Quality Inn Denver Centraal

Geef een reactie