14 / 15 juni 2019 San Francisco- Amsterdam

14 / 15 juni 2019 San Francisco- Amsterdam

Dag 16 / 17

Vandaag is het alweer de laatste dag van deze vakantie …. wat gaat het toch snel 🙄. De koffers zijn al bijna ingepakt, alleen de toilettassen moeten er nog in. We blijven netjes onder het gewicht. Ook vandaag gaan we bij Mels drive inn ontbijten het is er erg druk alle tafels zijn bezet maar wij hebben geen haast. We genieten er nog even lekker van😋.

Tegen 10.45 uur pakken we de auto voor de laatste keer met onze spullen in en checken we uit. Het was een prima hotel en een hele aardige man achter de balie. We zaten in kamer 319 en het enige wat er aan de kamer ontbreekt is een koelkast. Maar wij hebben nog een back up onze koelbox van piepschuim en daar hebben wij ons prima mee gered, echt een aanrader. De koelbox hebben we aan de schoonmaakster gegeven of ze er iets aan heeft weten we niet maar wij zijn er mooi van af 😁.

We stellen onze eigen TomTom nog een keer in na de car rentals en ook de laatste rit verloopt prima. Maar Herbert weet de route nog en waar hij 2 jaar geleden ook de auto heeft vol getankt gaat hij dat nu ook weer doen. We moeten de auto met volle tank inleveren. Dan rijden we naar Avis, ook dit loopt allemaal gesmeerd. We krijgen ons bonnetje mee en deze staat op $0,00 gelukkig, dit is correct. Nu kunnen we nog een rekening van de tol verwachten. We hebben in totaal 2197 mijl en dat is 3536 km met de auto gereden.

Dan gaan we met de airtrain naar terminal G hier kunnen wij de koffers afgeven. We moeten wel zelf eerst de koffer labels uitprinten. Maar dat wijst zich vanzelf. Er wordt nog gevraagd of we met een andere vlucht mee willen want onze vlucht is helemaal vol. Indeling vliegtuig: (wij zitten op de stoelen k,l in de rij 36)

Volgens de planning zal het vliegtuig om 15.10 vertrekken maar hoe het kan ik weet het niet want de deuren zitten op tijd dicht maar het duurt nog wel even voordat we vertrekken uiteindelijk gaan het vliegtuig om 15.45 uur de lucht in. Het moet dan 8808 km afleggen voordat we in Amsterdam zullen landen. We zitten nog maar net in de lucht of we krijgen al pretzels met iets te drinken. Niet veel later volgt dan al de warme maaltijd, maar dat heeft te maken dat dit een nachtvlucht is. En zoals op bijna elke vlucht kun je kiezen uit Pasta of Kip. Later worden er nog ijsjes uitgedeeld. Heel vervelend vind ik dat ze toch automatisch de ramen dimmen terwijl het tijdens de vlucht licht blijft. Je kunt de ramen zelf op dit moment niet lichter zetten ……… heul erg jammer want het is heel helder boven Groenland en ook al zijn de ramen donker gemaakt je kunt nog wel de besneeuwde bergtoppen zien. Echt heel erg jammer 😠.

Tussendoor krijgen we nog een snack (een droog broodje met kalkoen) en een zakje met chocolade M&M’s. Vlak voor de landing krijgen we het ontbijt en je kunt kiezen uit iets met ei of French toast met daarbij vers fruit, cup cake en yoghurt.

Het vliegtuig landt om 11.41 uur op de Aalsmeerbaan. De koffers hebben we snel en we kunnen de trein van 11.37 uur nog halen.

Tot een volgende keer!

Liefs van ons.

Geef een reactie