Denver - Estes Park

Dag 2, 4 juni 2013

Na een goede nachtrust gaan we vandaag de huurauto ophalen. We zijn erg benieuwd welke auto we meekrijgen of uit mogen zoeken. Bij de balie van Alamo is het erg rustig, we worden meteen geholpen door Jessica. Na keurig van haar kant alles te hebben doorgenomen mogen we zelf een auto uitzoeken. We hebben de keus uit 3 verschillende auto’s en we kiezen voor de Jeep Compass.

Op de parkeerplaats bij Alamo stellen we onze navigatie in en het is erg spannend of deze zal werken. Gelukkig het werkt. We hebben via het Amerika forum koelbox en stoelen een adres in Aurora om een koelbox en campingstoelen op te halen. Deze kunnen we na afloop weer terugbrengen zodat iemand anders er ook weer plezier/gemak van heeft. Goed denkwerk, voor degene die dit heeft bedacht …….. smiley oke.

Zo nu gaat de reis echt beginnen. We rijden via Boulder naar …………Nederland….. tja…. het is echt waar, ben je zo ver weg en rij je door je eigen land…. erg grappig.

We zijn nog doorgereden naar Rocky Mountain National park, tot aan het Alpine Visitor Center. Dit is een hele mooie route. met veel uitkijkpunten en er lag nog heel veel sneeuw aan de kant van de weg.

Totalen van vandaag:

aantal gereden km298
aantal foto’s83
 de graden in C 25C
 overnachting inDiscovery Lodge, Estes Park

Geef een reactie