Dag 2, 1 juni 2012: New York - Hyannis

Wat doen we vandaag?

Vanochtend waren we allebei vroeg wakker, maar dat is normaal voor de 1e nacht in Amerika. Dan gaan we maar eens lekker op ons gemak genieten van het 1e Amerikaans ontbijt. Het ontbijt zit bij de kamerprijs inbegrepen. Om 8.00 uur hebben wij ons door de shuttle bus weg laten brengen naar het vliegveld om vervolgens de shuttle bus van Alamo te nemen om de auto op te kunnen halen. Het ging allemaal vrij snel. We mogen zelf een auto uitzoeken en we nemen de Dodge Journey met (dat zien we later) 252 mile = 403 km op de teller. We volgen dan de onderstaande route Van New York naar Hyannis, totaal 437 km. Bij deze route zijn we vandaag door 5 staten gereden, te weten: New Jersey, New York, Connecticut, Rhode Island en Massachusetts. We hebben veel meer km gereden omdat we naar provincetown zijn gereden.

De I-95 kunnen we volgen tot aan East-Providence via de I-195 /US-6 richting Cape Cod tot aan exit 22B dan richting SR-25 Cape Code The Island, deze weg wordt de US-6.

We hebben heerlijk gegeten bij een Italiaans restaurant di Parma in West Yarmouth, vooraf hebben we knoflookbrood gehad en Herbert neemt Ravioli en ik lasagne. Daarna nog even rondgelopen in het plaatsje Hyannis.

Vandaag was het 22 graden.

De huurauto

Geef een reactie