31 mei 2019, San Francisco - Fort Bragg

31 mei 2019, San Francisco - Fort Bragg

Dag 2

De eerste nacht zijn wij goed doorgekomen, Herbert heeft een half slaaptabletje ingenomen en heeft van 22.30 uur tot 3.00 uur en daarna tot 7.25 uur geslapen. Bij mij ging het iets minder na 3.00 uur bijna elke uur wakker geweest, maar tussendoor gelukkig wel geslapen.
Bij de overnachting was het ontbijt inbegrepen, wij hadden er vooraf niet veel van verwacht maar dat viel reuze meer, er was voldoende te eten.

Voordat wij wegrijden is het dan toch alweer half 10, erg laat voor de eerste dag! We hebben vakantie en echt geen tijdsdruk, het maakt echt niet uit.

De route voor vandaag:
San Francisco – Golden Gate Bridge (Vista Point Battery Spencer en Hawk Hill) – Sanoma Coast State Park – Goat Rock State Beacht – Salt point STate Park – Bowling Ball Beach – Greenwood State Beach – Fort Bragg (Glass Beach) 286 km.

De te rijden route stellen we in op de TomTom. De eerste stop is na de Golden Gate Bridge, maar het is zo mistig dat we besluiten om door te rijden naar de volgende stop Bodega, hier staat de Potter school house en ST. Theres Church dit zijn de filmlocaties van The Birds. Dit is een film van Alfred Hitchcock uit 1963.

De route:

Wij vervolgen onze route langs de kust. Het ene moment rijd je in de mist en het volgend moment schijnt de zon. En natuurlijk net op de mooie stop momenten is het mistig. We maken nog een stop in het plaatsje Elk. Aan de overkant van de Elk Store is een parkeerplaats, hier parkeren wij de auto. We lopen naar de kust om de “Arch Rock” te bekijken.

Hierna rijden we door naar het hotel in Fort Bragg. Het hotel ligt mooi aan de kust. Als wij er aankomen schijnt de zon en kunnen we nog mooi even op het terras zitten. We hebben een schitteren uitzicht. 

We rijden nog even terug naar Glass Beach, op een aantal rotsen liggen nog zeehonden, zo schattig. 

‘s Avonds eten we bij Denny’s en het smaakte weer heerlijk. Als we weer terug zijn in “ons huis” gaan we nog even op het terras zitten en we genieten van het uitzicht.

Liefs van ons.

Geef een reactie