Whistler

Dag 2, 11 juni 2016

Het gaat niet helemaal goed met de website. De 1e foto die ik in de tekst zet wordt in het groot boven de tekst geplaatst. Ik kan de fout nog niet vinden. Ik verwacht dan ook dat dit niet in de vakantie opgelost gaat worden. Mijn excuus hiervoor! Het is helaas niet anders ?.

De eerste nacht is gelukkig weer voorbij. Om 4.00 uur klaarwakker, toch nog even weer geprobeerd om te gaan slapen maar om 5.30 uur zijn wij er helemaal klaar mee. Zo kunnen we mooi het verslag van dag 1 maken en op de site zetten. Als we iets later naar buiten kijken dan regent het en hangt er een lage bewolking. We doen het rustig aan, als we klaar zijn gaan we naar Denny’s voor het ontbijt. We laten het eten  ons smaken en besluiten om niet direct naar Whistler te gaan, het heeft nl geen zin om de berg op te gaan met de laag hangende bewolking.

Wij gaan eerst naar het outlet center deze zit dichtbij het vliegveld. We stellen de Tom Tom in rijden weg. We lopen er wat rond en kopen niets, kijken kijken niet kopen?. Als wij uitgekeken zijn drinken we nog een kop koffie en stellen de Tom Tom in op Whistler. De bewolking blijft en af en toe regent het. Onderweg zien we een bord met bungee jumpen en besluiten om er een kijkje te nemen. Er is net een groep meiden die om beurten van de brug bungee jumpen. De een gilt nog harder dan de ander, vermakelijk!


In Whistler aangekomen rijden wij meteen door naar het hotel en checken in, we krijgen kamer 2143. We droppen de koffers op de kamer en lopen nog even in het dorpje rond. Het is er gezellig druk, net zoals vorig jaar wordt er door de mountainbikers veel gebruik gemaakt van de lift om vervolgens weer hard naar beneden te mountainbiken. Super gaaf om te zien.

‘s Avonds eten we iets bij The Old Spaghetti Factory, Herbert neemt de spaghetti en ik neem de lasagne het smaakt allebei erg lekker.

Hier nog foto’s van de auto

Tot morgen!

Geef een reactie