Washington

Dag 3, 25 mei 2014

Vanochtend weer op tijd wakker maar we zijn tegen half 8 uit bed gegaan. naar de bekende ochtend rituelen hebben wij in het hotel gebruik gemaakt van het ontbijt.

Daarna zijn wij naar de metro (Foggy Bottom) gelopen, dit is ongeveen 5 min. lopen vanaf het hotel. We nemen de metro richting metro center, blue line en daar stappen we over op de red line richting shady Grove, maar wij gaan niet verder dan Woodley Park. Dit is de stop voor de dierentuin. We lopen de dierentuin in en het is er al behoorlijk druk. Dom ook van ons om in het weekend te gaan, we zeiden gisteren nog tegen elkaar of het niet verstandiger zou zijn om de activiteiten van zondag te ruilen met maandag. De entree van de dierentuin is GRATIS daar kunnen ze in Nederland nog wat van leren!! Het is een mooie dierentuin. Halverwege gaan we net buiten de dierentuin even wat drinken bij Starbucks een Frappuccino, dat smaakt heerlijk en we lopen weer de dierentuin in. Als wij naar ons idee alles gezien hebben lopen we weer richting de metro. Dit is een bekende omgeving want 7 jaar geleden lag het hotel waar wij verbleven in deze buurt.

Ons volgende plan is om naar george town te gaan een wijk aan de Pontomac River. Hier is het gezellig druk. We maken nog even een stop bij ” Old Stone House” via de Pontomac River lopen wij weer terug naar ons hotel.

Ook vandaag hebben wij weer voldoende km in de benen. 

Geef een reactie