Kissimee

Dag 3, 24 november 2013

De dag begon vanochtend met veel bewolking. Een heel verschil met gisteren toen er een strak blauwe lucht te zien was. Ook de temperatuur voor vandaag is heel anders terwijl het gisteren nog 28c was wordt het vandaag niet warmer dan 20 c, een heel groot verschil maar nog altijd beter dan in Nederland.

We gaan vandaag naar Kelly Park (bij de ingang betalen we $3), dit park ligt in Apopka ongeveer 50 minuten rijden vanaf Kissimmee. Het is een natuurlijk bron die spontaan uit de grond omhoog schiet in een jungleachtige omgeving. Het water is heel helder. Op een warme dag (vandaag dus niet) wordt er veel gezwommen, ” tuben” en gesnorkeld.

Vervolgens rijden we door naar Wekiwa Springs State Park, entree $ 6, we parkeren de auto en lopen een trail.

Ook zijn we nog naar Blue Springs State Park in Orange City gereden. Bij de ingang moesten we $ 6 betalen. Dit park staat erom beken dat er in deze perioden veel manatees komen, dit heeft te maken dat het water hier rond de 20c blijft. Het is een hele mooie omgeving. Ik denk dat als de zon schijnt alles nog mooier is. Wij hebben 3 manatees gezien maar verder geen wildlife.

We hebben nog even tijd om te shoppen en vandaag gaan we naar Lake Buena Vista Factory stores

Herbert heeft vandaag nog het een en ander aangeschaft. Van shoppen krijg je honger dus we zijn gelijk maar doorgereden naar de Outback steakhouse en daar hebben wij weer heerlijk gegeten.

Geef een reactie