We gaan vandaag naar Seaworld

Dag 4, 25 november 2013

Voor vandaag staat Seaworld op het programma, we kopen de kaarten bij de receptie van het resort en krijgen ze tegen de prijs van een inwoner van Amerika voor $55 pp (incl. tax). Dat is een mooie deal. De dag begint opnieuw bewolkt, maar het is minder bewolkt dan gisteren, de temperatuur is prima, ik schat dat het 23 c is. We gaan onderweg ontbijten bij Sizzler en rijden dan door naar Seaworld, hier zijn we tegen 10.45 uur.

Wij vinden het behoorlijk druk er zijn ook veel kinderen of ze hier vakantie hebben ivm thanksgivingsday dat donderdag gehouden wordt is mij niet duidelijk. Het is een hele grote parkeerplaats dus we maken een notitie in de telefoon in welke rij de auto staat en we maken een foto, zodat we de auto terug kunnen vinden. Je weet het maar nooit.

We lopen het park op en dan zien we overal kerstversiering hangen…….. tsja hier zijn ze er vroeg bij. We beginnen bij de dolfijnen, dit is een leuke show. Daarna lopen we richting de zeeleeuwen, hier wordt een piratenshow gegeven. We zijn lekker vroeg en zien dat er een grappenmaker is die het publiek vermaakt. De mensen die binnen komen steekt hij de gek aan, loopt met ze mee, bij een stelletje slaat hij zijn arm om de vrouw etc. Erg leuk om te zien. In deze show zie je zeeotter, zeeleeuwen, walrus, het zit leuk in elkaar.

We lopen naar antartica maar zien dat de wachttijd een uur is en daar hebben we geen zin in om zo lang in de rij te staan, helaas deze slaan we voor nu even over, later op de dag nog maar eens kijken. We kijken even bij een wildwaterbaan Journey to atlantis, maar Herbert heeft vandaag geen zin om met natte kleren rond te lopen.

We lopen verder en gaan naar een Turtle Trek dit is een 3D film over schildpadden en andere dieren die in de zee zwemmen, leuk gedaan.

Dan kunnen we eindelijk naar de show van Shamu hier heb ik mij erg op verheugd………..maar de show valt een beetje tegen of ligt het aan ons? We kijken dan nog bij de haaien en roggen. Je kunt voer kopen om de beesten te voeren bij de roggen is dit erg leuk ze eten het voer (vis) uit je hand. Opnieuw naar Anartica gelopen maar de wachttijd is nu 75 min. dat gaat hem niet worden vandaag. We lopen naar de achtbaan Kraken en Herbert gaat een rit maken, ik blijf lekker staan kijken en maak natuurlijk een foto. We gaan naar de kerstshow van de zeeleeuwen kijken. dit zit net zoals de show van vanochtend goed in elkaar. De show begint met het zingen van kerstliederen, ik mag ze nu al niet meer horen……….

Dan is er nog een ceremonie van de sea of trees lightning, in het water staan allemaal kerstbomen en de lichten worden ontstoken. weer een hele show met muziek en de bomen krijgen alle kleuren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.