3 juni 2019: Florence - Woodburn

3 juni 2019: Florence - Woodburn

Florence Woodburn

Dag 5

De route: Florence – Seal Rock – Newport – Silver Falls SP – Woodburn Outlet – Woodburn 285 km

We sliepen in de cabin en het bed was echt heul, maar dan ook heul smal. Dit is niet echt ons ding, hierdoor slapen we weinig maar goed dat halen we dan wel een andere keer weer in. Er was geen mogelijkheid om te ontbijten maar dat hebben we zelf bij ons en we smeren onze boterhammen en eten deze op samen met de yoghurt. Helaas hebben we geen koffie meer, die hebben we gisteravond al opgedronken.

Nadat we de auto weer volgeladen hebben met onze spullen rijden tegen 9.15 uur weg. Het wordt een beetje eentonig maar ook vandaag nemen we nog de kustweg. maar voorlopig is dit de laatste dag aan de kust we gaan meer landinwaarts. We maken af en toe een fotostop ondanks dat de zon schijnt en het niet mistig is maakt de wind het toch behoorlijk fris. We stoppen bij Devils Punchbowl State Natural Area.  Het park ligt op een klif die een stukje de oceaan insteekt. Vanaf de rand zie je beneden een grote komvormige opening in de rotsen, waar het water in en uit kan stromen. Wij hebben genoten van deze prachtige plek

Devils Punchbowl State Natural Area

We stellen de Tomtom in op het adres van Woodburn Premium outlets, dit ligt aan de overkant vd weg van Best Western waar wij een nacht verblijven. Maar eerst shoppen …. er wordt niet veel geshopt, het valt ons wel een beetje tegen. Naast het hotel zit Dennys en daar gaan we eten. Herbert gaat voor de T-bone en Karin voor de Bourbon Chicken Sizzlin Skillet het smaakt voortreffelijk.

T-bone, Denny's
Bourbon-Chicken-Skillet_

Tegen 20.00 uur zijn we naar DQ (Dairy Queen) gelopen hier verkopen ze o.a. heerlijk ijs, Blizzard. Herbert gaat voor de choco brownie extreme en Karin gaat voor de Caramel Cannonball, super lekker.

Summer Blizzard

Tot morgen

Geef een reactie