Kissimee

Dag 5, 26 november 2013

Als we vanochtend wakker worden en uit het raam kijken zien we dat het geregend heeft en dat het nog erg bewolkt is. We rijden vandaag naar Thonotosassa, hier is het Hillsborough river state park. Als we weg rijden is het inmiddels weer droog, maar vlak voordat wij bij het park aankomen begint het te regenen. Wij wachten even bij de ingang maar het is ook zo weer voorbij. Bij de ingang betalen we $6 en dan krijgen we toegang tot het park. We lopen de Rapids trail. Wat ons op valt is dat je veel uitsteeksels van bomen ziet, maar wat het nu is, wij weten het niet.

Dan lopen we naar de Suspension bridge. We wandelen over de brug heen maar de brug beweegt behoorlijk, dat zal wel door ons (over)gewicht komen smiley_giggle . Het is heel erg stil in het park, af en toe hoor je wat ritselen, maar wij hebben met uitzondering van chipmunks geen dieren gezien.

We rijden verder want we willen nog naar Clearwater Beach en dat is ongeveer nog een uur rijden. Als we aankomen in Clearwater Beach is het rond 2 uur, we parkeren de auto en wandelen over het strand totdat we twee stoelen tegen komen hier gaan we lekker zitten en genieten we van het uitzicht. Een ieder die ons kent weet inmiddels dat wij ons zelf niet fotograferen, vandaar de lege stoelen. Wat een mooie witte stranden hebben ze hier toch. We waaien lekker uit, lopen nog even over de pier (het lijkt Scheveningen wel ). Het publiek wordt op een leuke manier vermaakt met straattheater . We rijden nog even rond en besluiten om weer naar Kissimmee terug te rijden.

Het is een heerlijke dag, een beetje veel wind maar wel lekker van temperatuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.