Van Kissimee naar Miami en weer terug

Dag 6, 27 november 2013

Om iets voor zes uur zetten wij de benen naast ons bed, wij gaan er vroeg uit want we willen vandaag naar Miami Beach rijden. Tegen kwart voor 7 zitten wij in de auto. Op de Florida Turnpike (autobaan) eten we wat bij Donuts, een kopje koffie (nou ja….een beker vol) met geroosterd brood. Tegen 10.45 uur komen we bij het Holocaust Memorial aan. we parkeren de auto een straat verder op want de parkeerplaats bij het monument is vol.

Het monument heeft erg veel indruk op ons gemaakt. Zelfs als je de foto’s opnieuw bekijkt lopen de rillingen over je rug. Eigenlijk wil je hier geen foto’s van zien……maar dit is zo indrukwekkend, dit kun je niet onder woorden brengen.

Achter het monument ligt een botanische tuin, hier hebben we even rondgelopen.

We zijn weer in de auto gestapt en naar het art deco district gereden. De auto hebben wij in een parkeerplaats in de 13 street geparkeerd voor maar $1 per uur. Eerst zijn we naar Starbucks gelopen en hebben de koffie lekker buiten op het terras opgedronken. De temperatuur is erg aangenaam. We lopen langs het strand….ohh …. wat kunnen wij hier toch van genieten. Mooie witte stranden.

We hebben de auto weer gepakt en zijn doorgereden naar Sawgrass Mill, dit is een shoppingcenter maar ook zo mega groot ongelooflijk. Eerst hebben we al veel moeite om een parkeerplaats te vinden en je wilt niet weten hoe groot die parkeerplaats is. Het is mega druk. We lopen rond maar dan gaan we toch gericht shoppen want dit kun je niet in een dag behappen. We slagen bij Tommy Hilfiger maar moeten hiervoor wel een uur in de rij staan om te betalen, terwijl er aan de ene kant van de winkel 6 kassa’s open zijn en aan de andere kant ook nog eens 5 kassa’s en een rij van hier naar ……..gekkenwerk. Wat worden mensen hier hebberig van.

We lopen naar de foodcourt bestellen iets van asian food en eten dit op voordat wij aan de teugreis (van ongeveer 3 uur) naar Kissimmee gaan beginnen.

We hebben een heerlijke dag gehad, zeker het wandelen langs het strand. Super!!!

Geef een reactie