New York

Dag 7, 29 mei 2014

De overnachting in dit hotel is inclusief een ontbijt, vanochtend mogen we daar voor het eerst gebruik van maken. Er is voldoende keus: diverse soorten brood en voor wat betreft het beleg o.a. smeerkaas, blokjes kaas, jam, gekookt ei, stroop, je kunt zelf een wafel maken, cornflakes. Met goed gevulde magen gaan we weer op pad.

We gaan uiteraard eerst met de metro tot aan de 125th Street en lopen dan door het riverside park. Daarna langs de rivier de hudson. Het is heerlijk om hier te lopen en ook lekker qua temperatuur. We lopen tot aan de 59th Street dit is bij Columbus Circle en daar nemen we weer de metro richting Chelsea Market.

Bij Chelsea market kijken we weer naar de verschillende vissoorten die daar te koop zijn en hoe mensen een kreeft naar binnen werken. Wij houden het bij vers fruit en we eten dit op als we bij de high line zijn. Je kunt hier heerlijk vertoeven, de zon schijnt en er is voldoende plaats om ergens te zitten. Super gemaakt de high line. Daarna lopen we de hele high line af en zo af en toe gaan we lekker even zitten om te genieten van de zon en het uitzicht. Op dit moment is de high line nog niet helemaal klaar ze zijn met het laatste stuk bezig!

Bij toeval lopen we nog langs de B&H winkel dit is een hele grote winkel op elektronica gebied met name veel camera’s en accessoires. Als je hier iets koopt dan gaat het in een bak over een rail door de hele winkel en bij de uitgang kun je betalen en krijg je het artikel mee.
B&H trolley

Daarna gaan we nog met de gratis Ferry naar Staten Island en nemen ook meteen weer de ferry terug. We vinden het weer voldoende voor vandaag we gaan nog even naar century 21 om ons te oriënteren wat enkele artikelen daar kosten, want morgen gaan we naar woodbury outletcenter en dan is het wel mooi dat je het even kunt vergelijken.

Geef een reactie