Reisdag: Kissimee - Amsterdam

Dag 8, 29 november 2013

Vandaag breekt alweer onze laatste dag van de vakantie aan. Dat geeft toch altijd weer een jammer helaas gevoel. Vanochtend beginnen we rustig met het inpakken van de koffers, ach we zijn maar een week weggeweest dus zoveel werk is dit ook weer niet. We pakken de koffers in de auto en gaan uitchecken. Het verblijf in het Legacy Vacation Resort, is ons prima bevallen, het zag er netjes uit. We hebben geen gebruik gemaakt van het zwembad of andere faciliteiten van het park, maar dat lag meer aan ons, omdat wij andere plannen hadden.

Het is vandaag BLACK FRIDAY nou dat wil je echt een keer meemaken in Amerika…………………..maar dan ook echt één keer….

Wat een chaos is dit zeg. Sommige winkels beginnen op donderdagavond om 22.00 uur al met de uitverkoop. Na het ontbijt rijden we naar de premium outlet aan de noordkant van Orlando. Om er te komen staan we al in de file. De auto kun je niet parkeren bij de Mall, terwijl hier toch een heeeeeeeeeele grote parkeerplaats is. We kunnen de auto bij de Mac Donalds kwijt en lopen naar de mall. We kopen een bakkie koffie bij starbucks en gaan lekker op een bankje zitten om mensen te bekijken. Echt de mensen lopen met tassen vol………….het lijkt wel of ze het hier voor niets weggeven. Toch zijn er veel vakantiegangers die iets kopen want bij de prullenbakken liggen allemaal lege schoenendozen, dat is niet handig meenemen in je koffer……..

Wij lopen weer naar de auto en rijden richting het Sanford International Airport, onderweg nog even de auto aftanken, de auto inleveren bij Alamo en dan lopen we naar de incheckbalie. Het is er nog vrij rustig en we kunnen meteen de koffers afgeven en door de douane. We zijn langer bezig met de schoenen uit te doen, de laptop uit de tas te halen en de overige spullen zoals horloge, riem af te doen en om alles weer op te ruimen dan dat de hele controle duurt.

We eten nog een kleinigheid en kunnen dan ook het vliegtuig in. De vlucht naar Miami duurt 45 min. daar mogen we in het toestel blijven zitten en ongeveer een uur later vertrekken we naar Amsterdam. De vlucht duurt 8.25 uur dat betekent dat we eerder zullen landen dan gepland, nl. 10.40 uur in plaats van 11.55 uur.

Lieve mensen,

Bedankt voor het meelezen en de leuke berichten op de site of via sms, het is altijd leuk om deze berichten te ontvangen. Onze vakantie is weer voorbij maar wij hebben er lekker van genoten. De weersvoorspelling is aardig uitgekomen. Toch blijft het vreemd om met 20 graden kerstliederen te horen. We gaan weer op zoek naar een nieuwe uitdaging smiley oke.

Tot ziens.

 

Liefs Herbert & Karin

Geef een reactie