Vrijdag 4 mei 2018

Dag 8:

Het is alweer de laatste dag van deze vakantie. We maken gebruik van het ontbijt en we laten het ons weer lekker smaken 😋. Na het ontbijt pakken wij de koffers in, wij mogen tot 11.00 uur op de kamer blijven. Dan gaan wij naar beneden en checken wij uit en drinken in de lobby nog een kop koffie en praten dan met nog meer Nederlanders die ook naar huis gaan maar naar Schiphol vliegen. Je kunt echt merken dat het de meivakantie is want wij zijn heeeel veel Nederlanders tegengekomen. Wij verlaten het hotel en lopen naar de metro, we gaan weer met de F-lijn naar de 34e Street en verlaten de metro. We lopen naar het Pennsylvania station om hier de trein naar het vliegveld te nemen. 

Bij aankomst geven wij onze koffers af, het gaat allemaal heel voorspoedig, dan lopen wij nog een beetje rond want we hebben nog niet genoeg gelopen deze week 🤣. De vlucht staat gepland voor 16.35 uur maar als het boarden afgerond is komt de melding van de piloot dat wij nog niet kunnen vertrekken omdat de vlucht maar 6,5 uur duurt en wij niet voor 6.00 uur in Dusseldorf mogen landen. Uiteindelijk vertrekt het vliegtuig om 17.10 uur. Voor personen die rechts in het vliegtuig zitten hebben een mooi uitzicht op statue of liberty ……. helaas voor ons wij zitten aan de linkerkant 😢. De vlucht gaat snel voorbij, Herbert probeert te slapen, ik vermaak mij met film, muziek. lezen en sudoku.

Het was voor ons niet de eerste keer in New York (en waarschijnlijk ook niet de laatste keer 😊), maar ook nu weer volop genoten van deze mooie stad en natuurlijk speelt het weer ook een grote rol in het geheel. Helaas niet op de One World Observation deck geweest ivm de drukte en in de New York Wheel (Londen Eye) deze is nog niet klaar en of ze al met de bouw begonnen zijn, is ook nog maar de vraag.

Liefs van ons!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.