Yellowstone NP

Dag 9, 11 juni 2013

Sorry, helaas was er geen internet beschikbaar in het Yellowstone NP , dus vandaar geen update, maar niet getreurd hier komt het verslag alsnog.

Vandaag rijden wij richting mammoth hotspring alwaar wij vanavond zullen overnachten. maar wij beginnen bij het begin. Wij rijden naar de South Drive waar Uncle Tom’s Trail begint. De trail bestaat uit enkele geasfalteerde hellingen en daarna 328 traptreden van staal. De trail eindigt bij een klein platform, vanwaar je een prachtig mooi zicht hebt op de lower falls en op de Yellowstone River. In de mist boven het water zag je een regenboog. De weg terug was een behoorlijke klim……………..pfffffffffffffff, gelukkig loop je in de schaduw.

Daarna zijn we doorgereden naar Artist Point vanwaar je een prachtig uitzicht op de canyon hebt.

Het was erg mooi en zeer inspannend maar zeker de moeite waard. Hierna zijn we doorgereden naar Mammoth Hot Springs Hotel. Dit is een erg oud hotel gebouwd in 1936. We hebben ons ingecheckt en zijn daarna nog naar Gardiner gereden voor Roosevelt Arch. Bij terugkomst hebben we nog even rondgelopen maar wel na de regen en onweersbuien, het weer klaarde snel op.

totalen van de dag

aantal gereden km

166
aantal foto’s 170
graden C 25c
overnachting

Mammoth hotsprings

Geef een reactie