New York

Dag 9, 31 mei 2014

Na de standaard ochtend rituelen lopen we tegen 10.00 weg bij het hotel richting de metro. Vandaag gaan wij een wandeling maken vanuit het boekje 100% New York. We kiezen voor een wandeling door de wijken NoLita, SoHo, West Village & High Line. We zien vele kleine winkeltjes en soms ook restaurants met 4 tafels en een bar. We komen ook langs de Magnolie Bakery bekend van de televisie serie Sex and the City.

Daarna zijn we met de metro naar High street gegaan. We lopen in Dumbo rond, gaan lunchen. Het wordt voor Herbert een broodje met vlees en voor mij een met zalm. Het smaakt voortreffelijk!

De bedoeling is om over de Brooklyn Bridge te lopen, maar het begint ineens te regenen we kunnen nog schuilen bij een overdekte ruimte waar een draaimolen staat, ik dacht dat dit speciaal voor kinderen is maar je wilt niet weten hoeveel volwassenen hier in gaan en nee….. niet om de kinderen vast te houden!!

 

We kijken het nog even aan, maar er hangt nog een donkere wolk boven ons. We nemen het risico niet en wijzigen ons plan. We besluiten om naar century 21 te gaan.

Brooklyn Bridge vanaf DUMBO

Geef een reactie